Kleutergym

Kleuters zijn volop in ontwikkeling en kunnen geen genoeg krijgen van bewegen. Het liefst klimmen en klauteren ze overal in, op en over en rennen ze de hele dag rond. Bewegen is het leukste dat er is voor kinderen en natuurlijk helpen we daar bij OKV gezellig aan mee bij onze lessen kleutergym.

 

Op de leeftijd van 4 tot 6 jaar staat het ontwikkelen van een goede motoriek centraal. Door op spelenderwijs op deze leeftijd de basiselementen van motoriek aan te leren, zal bewegen, spelen en sporten voor de kinderen altijd een plezier zijn! We balanceren, rennen, springen en mikken met pittenzakken.

 

Doordat de kinderen samen met leeftijdsgenootjes gymmen, leren ze tegelijkertijd rekening met elkaar te houden en elkaar te helpen en samen te werken. Dit wordt bij OKV extra gestimuleerd en veel aandacht aan besteed. Plezier in bewegen en spelen staat bij de kleutergymgroepen voorop.

 

OKV heeft 2 peuter/kleuter gymgroepen op de zaterdagochtend: het eerste uur voor de allerkleinsten (2,5 tot 4 jaar), samen met papa of mama of andere volwassene en het volgende uur voor de kleuters zelf van 4 tot 6 jaar.

 

Klik hier voor leeftijd en tijdstippen van de lessen.