Steps, Bodyshape en Fun&Dance

Naast de gymnastiek en turnlessen voor onze junior en senior leden, biedt OKV ook sportlessen voor (jong)volwassenen aan. Al heel wat jaren is dit Steps en Bodyshape, en sinds seizoen 2017/2018 is daar Fun & Dance bijgekomen. Deze lessen worden vol enthousiasme gegeven door onze vaste trainster Stèphanie Satink - van Elk. 

 

Steps is eveneens een training op muziek, waarbij je conditie traint d.m.v. stapbewegingen op en van de step. Hierbij zijn zoveel variaties mogelijk dat je iedere les een andere reeks van stepbewegingen aanleert. Zo wordt de les nooit saai! Deze lessen zijn op woensdagavond.

 

Bodyshape tot slot, is een energieke les waarbij cardiotraining en high impact training worden afgewisseld met spierversterkende oefeningen voor de buik, benen en billen. Een no-nonsense les om je lekker fit te voelen. Uiteraard ook hier op fijne muziek en onder de leiding deskundige leiding van Stèphanie. Bodyshape wordt gegeven op donderdagavond.

 

Na de conditiegedeeltes volgt een reeks stretchoefeningen, waardoor je spieren weer rustig op lengte worden gebracht. Zo beperk je de kans op spierpijn tot een minimum.

 

Fun & Dance lessen worden gegeven op de dinsdagen van 20 tot 21 uur. Deze les focust zich op een muzikale en zeer energieke workout, waarbij je met plezier lekker danst en beweegt op zeer swingende muziek.

 

Alles lessen vinden plaats in gymzaal Noord in Harmelen.

 

Klik hier voor de lestijden.