Steps, Bodyshape en Fun&Dance

Al veel jaren wordt er bij OKV Steps en Bodyshape aangeboden aan de volwassen sporters onder ons. Op dit moment geeft Stèphanie deze lessen vol enthousiasme.

 

Steps is een energieke training op muziek, waarbij je conditie traint d.m.v. stapbewegingen op en van de step. Hierbij zijn zoveel variaties mogelijk dat je iedere les een andere reeks van stepbewegingen aanleert. Zo wordt de les nooit saai! Na het conditiegedeelte volgt weer een reeks stretchoefeningen, waardoor je spieren weer rustig op lengte worden gebracht. Zodoende beperkt je de kans op spierpijn tot een minimum. Deze lessen zijn op woensdagavond.

 

Bodyshape is een energieke les waarbij cardiotraining en high impact training worden afgewisseld met spierversterkende oefeningen voor buik, benen en billen. Een no-nonsense les om je lekker fit te voelen. Uiteraard ook hier op fijne muziek en onder de leiding deskundige leiding van Stèphanie. Bodyshape wordt gegeven op donderdagavond.

 

Na een 2 reeksen workshops Fun & Dance is besloten deze les definitief als vast lesaanbod aan te bieden, op de dinsdagavonden van 20 tot 21 uur. Deze les is een muzikale en energieke workout, waarbij je met plezier lekker danst op swingende muziek.

 

Alles lessen vinden plaats in gymzaal Noord in Harmelen.

Klik hier voor de lestijden.