Leiding

Bij OKV worden de turn/tumbling/kleuter/recreatielessen gegeven door de hoofdleiding, samen met assistentes.

Iedereen die bij OKV les geeft, heeft hiervoor een opleiding bij de KNGU gevolgd en heeft een diploma. Deze diploma's heten leider 1, 2 of 3.

 

Wil je de hoofdleiding van OKV beter leren kennen?

Lees hieronder wat informatie over ze!

Seya

Mijn naam is Seya van de Bilt en ik geef les aan de Jongtalenten en de A-selectie. Naast het lesgeven, zit ik ook in het bestuur van OKV en ben ik hoofd van de technische commissie.

 

Ik ben moeder van 3 dochters en werk als Apothekersassistente in een dienstapotheek in Utrecht. Vroeger heb ik zelf geturnd, en toen mijn oudste dochter in de selectie kwam ging het weer kriebelen bij mij. Ik wilde lesgeven!

Op mijn 40ste heb ik daarom de opleiding Leider 2 gedaan (assistentenopleiding) en meteen daarna de opleiding Leider 3, beiden vanuit de KNGU. Nadat ik de opleidingen had behaald, ben ik gaan les geven bij OKV. Ik geef met heel veel plezier les; ik geniet ervan als turnsters vooruit gaan en daarbij ook nog met veel plezier komen trainen! Zoals ik zeg: ‘je bent nooit te oud om te leren!’ 


Danielle

Mijn naam is Danielle en ik ben "hulp" juf van de Jongtalenten en de A-selectie. Ik ben moeder van 2 dochters, Jara en Nynke, en oh ja, ik werk ook nog 3 dagen per week. 

 

Zelf heb ik vanaf mijn 4e tot mijn 16e geturnd. Helaas moest ik er door een blessure mee stoppen. In deze periode heb ik mijn assistenten diploma gehaald en heb ik geruime tijd les gegeven aan kleuters. Ik ben door mijn dochter weer terug gekomen in de turnwereld  (het bloed kruipt waar het gaan kan). Ik vind het erg leuk om les te geven en doe dit ook met veel plezier. Het is mooi om met de turnsters nieuwe dingen te leren, en wat zijn we trots met z’n allen als het lukt!  Laura

Ik ben Laura van Veen, geef samen met Emma les aan de B selectie, en ben trainster van de tumblinggroep 13+. Ook verzorg ik de lessen van het Beweegdiploma bij het kinderdagverbijf Nijntje Pluis in Harmelen. Naast het lesgeven zorg ik voor de social media van OKV.

Nadat ik 2 jaar ballet had gedaan begon ik op mijn 7e met turnen. Ik ben momenteel bezig met de opleiding Sport- en bewegingsleider via Scheidegger. Hierdoor geef ik nu ook les bij de Aapjeskooi in Utrecht. In november 2014 heb ik mijn leider 3 diploma behaald. Ook heb ik een jurybrevet (TD3) en jureer regelmatig op de wedstrijden waar OKV aan meedoet. 

 

Ondanks dat ik het aardig druk heb binnen OKV vind ik het heel leuk om te doen! Ik vind het geweldig om te zien dat kinderen plezier hebben in het gymmen/turnen, en daar word ik zelf ook vrolijk van!


Jitske

Ik ben Jitske Wagenaar en ik ben hoofdleiding van de kleutergroepen en de recreantengroepen op zaterdagochtend.

 

Eind 2012 heb ik het diploma assistent leider 2 gehaald en ik heb ook mijn leider 3 gehaald, waardoor ik zelfstandig voor de groep mag staan. Hiernaast studeer ik Dierwetenschappen in Wageningen. Zelf heb ik ook lang geturnd en nu blijf ik nog betrokken bij OKV door het lesgeven, wat ik heel leuk vind! Ik heb het erg naar mijn zin hier en ik hoop dat jij net zo veel plezier hebt als ik!


Emma

Ik ben Emma van Veen en ik assisteer bij de B-selectie, bij de Recreanten+ en tumbling 13+ op woensdag, bij de 2e en 3e tumblinggroep op de vrijdag, en bij de kleuters en recreanten op zaterdag.

 

Ik heb in April 2012 mijn leider 1 gehaald bij OKV en in februari 2015 mijn leider 2. In 2016 heb ik mijn jurybrevet (TD2) behaald en jureer ik regelmatig op de wedstrijden voor de selectie turnsters. Ik vind het erg leuk om de kinderen iets nieuws te leren en om de kinderen te helpen tijdens de les. Ook ben ik voorzitter van de activiteitencommissie van OKV. Een paar keer per jaar organiseren wij leuke activiteiten voor alle leden van OKV.

 

Ik volg momenteel de studie Pedagogisch Medewerker en na het afronden van deze studie wil ik graag gaan werken in de kinderopvang.