Leiding

De turn/tumbling/kleuter/recreatielessen worden gegeven door een hoofdleidster, samen met 1 of 2 assistentes. Iedereen die bij OKV les geeft, heeft een opleiding bij de KNGU gevolgd (Leider 1, 2 of 3). We zijn heel trots op onze leiding! Een kleine kennismaking hieronder.... 

Seya

Seya is inmiddels al flink wat jaren hoofdleiding bij OVK en haar hart ligt helemaal bij turnen en de A-selectie! Zij zorgt ervoor dat onze A-selectie zich steeds opnieuw ontwikkelt en groeit in hun kunnen. 

Naast leidinggeven aan de turnsters, is Seya hoofd Technische Commissie, wat wil zeggen dat zij samen met de andere leidsters uit het team zorgt voor de groepsindeling van de vereniging. Bij bestuursvergaderingen informeert zij het bestuur over het reilen en zeilen van de lessen en welke dingen daar eventueel bij nodig zijn.

 

Seya heeft vroeger ook geturnd en toen haar oudste dochter in de selectie bij OKV kwam, ging het bij haar weer kriebelen...  Inmiddels moeder van 3 dochters en werkzaam als Apothekersassistente in Utrecht ging zij de opleiding bij de KNGU doen en geeft nu les. Zij geniet er erg van als haar turnsters vooruit gaan én daarbij met veel plezier komen trainen.  Seya's motto: "je bent nooit te oud om iets te leren!"


Laura

Laura is onze tweede hoofdleidster bij OKV die inmiddels ook al heel wat jaren meedraait. Ook begonnen als selectieturnster bij OKV is zij aan OKV verbonden gebleven. Laura is hoofdleidster van de B-selectie, samen met Emma, en geeft daarnaast lessen Tumbling, het Nijntje Beweegdiploma (zowel bij OKV als op KDV Nijntje Pluis) en zij vervangt onze Stephanie soms bij de volwassen lessen. Een veelzijdig leidster dus. 

 

Naast deze lessen is Laura regelmatig als jurylid actief bij de KNGU-wedstrijden, waar ook OKV aan meedoet. Laura vindt het geweldig als kinderen plezier hebben in gymmen en turnen, daar wordt zij zelf ook heel blij van!

 Emma

Emma is allround assistent bij de A en B-selectie en is daarnaast hoofdleiding van de Kleuters op zaterdagochtend. Emma loopt al veel jaren mee bij OKV en is daarmee een vertrouwd gezicht voor de kinderen van OKV. 

 

Emma heeft haar jurybrevet en jureert dus ook regelmatig op wedstrijden voor de selectieturnsters. Emma zegt ervan te genieten als de kinderen iets nieuws leren en hen te kunnen helpen tijdens de lessen. 

 

Naast de lessen is Emma een van de drijvende krachten achter veel activiteiten: of het nu gaat om Sinterklaas, de Grote Club Actie, spelletjesmiddagen of Kamp, Emma is erbij! Nu Emma de opleiding tot Pedagogisch Medewerker volgt, wil zij graag na het afronden hiervan in de kinderopvang gaan werken. 

 

 

 


Renee

Renee is enthousiast leidster van de recreatiegroepen op zaterdagochtend van OKV. Dit zijn (meest) meisjes die de beginselen van het turnen aanleren en daarnaast lekker voor hun plezier gymmen. Kinderen vanaf 6 jaar oefenen onder leiding van Renee met veel plezier op de verschillende toestellen. En mochten de turnsters talent hebben en door willen groeien, kunnen ze eventueel doorstromen naar de selectiegroepen.

 

Renee is heel sportief, zij volgt de opleiding ALO en heeft zelf ook veel gesport op turngebied. 

 

 

 

 


Ilse

Ilse is de meeste recent aangetreden leidster, maar zeker geen onbekende: zelf geturnd in de selectie bij OKV en inmiddels haar opleiding Sport en Bewegen afgerond, is zij nu assistent (en soms ook hoofd) leidster bij de A-selectie. 

 

 

 


Willy

Willy is een heel aantal jaren bij  OKV actief, heeft een uitstap gemaakt naar een eigen bedrijf en is ook weer "aan boord" bij OKV. Willy geeft op donderdagavonden de Funjump groepen les.

 

 

 

 

 

 

 


Stèphanie

Stèphanie verzorgt de lessen Steps, Bodyshape en Fun & Dance voor de volwassen leden. Met een tomeloze energie geeft zij de deelnemers een energieke workout.

 

Stèphanie heeft een gezin en naast haar lesgeven bij OKV ook nog een baan in de kinderopvang. 

 

 


Hulpleiding

OKV is supertrots op onze hulpleiding bij de kinder/jeugdgroepen: Rosalinda, Britt, Tiara, Patricia, Nana, Nora en Noa Mae!!  Noodzakelijk voor de veiligheid in de groep én het leerklimaat tijdens de lessen, maar zonder deze kanjers waren onze lessen echt niet zo leuk! Een paar foto's zodat jullie ook hen leren kennen. En wie weet zijn zij over een paar jaar wel onze hoofdleidsters.... :)