Vereniging en bestuur

Omnivereniging OKV Harmelen is opgericht op 1 januari 1970 en is een sportvereniging met voor elk wat wils. Onze grootste afdelingen zijn turnen en recreatiegym, maar we hebben ook tumblingspringen, kleutergym, steps, bodyshape en wij bieden het KNGU Beweegdiploma aan. OKV is een vereniging waar plezier in sporten voorop staat en waarin we ook gezellige dingen naast het sporten met elkaar ondernemen. Tegelijk zijn we trots op onze prestaties, zowel kleine als grote!

 

OKV wordt geleid door een vrijwillig bestuur bestaande uit onderstaande personen. Dit zijn mensen wiens kinderen op gym of turnen zitten, of hebben gezeten, en die een steentje willen bijdragen aan het draaiende houden van de vereniging. Wij zijn er heel trots op dat we veel enthousiaste vrijwilligers binnen onze vereniging hebben, die naast hulp en leiding- ook bestuurstaken op zich willen nemen. Geheel belangeloos om de vereniging verder te helpen. Heel belangrijk dus!

En er is altijd hulp nodig. Mocht u als ouder of betrokkene geïnteresseerd zijn in onze vereniging en het bestuur of anderen willen helpen, neem dan alstublieft contact met ons op via het contactformulier. Alle hulp is welkom!

Samenstelling bestuur

Interim voorzitter:       Els Pluimakers
Secretaris:       Tessa Baalhuis
Penningmeester:       Bianca Busser
Algemeen lid:       Francois Tol

Algemeen lid:

     

-

         

Commissies & ondersteuning

Technische zaken: Seya van de Bilt
Wedstrijdzaken: Els Pluimakers
Ledenadministratie: Emma van Veen      
Website: Tessa Baalhuis
Bestuur, leiding en vrijwilligers - zomer 2016
Bestuur, leiding en vrijwilligers - zomer 2016

Locaties

Gymzaal Noord

Turnhal Snellerpoort