Stage

OKV vindt het heel belangrijk een bijdrage te leveren aan het opleiden van nieuwe professionals in de (gym)sport. Daarom kun je bij OKV terecht voor een stage, bijvoorbeeld voor het MBO Sport en Bewegen. OKV is een erkend leerbedrijf, aangesloten bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderderwijs Bedrijfsleven).

Als je bij ons wil stagelopen kun je je aanmelden via www.stagemarkt.nl


Maar ook voor een maatschappelijke stage kun je bij OKV terecht. Een bijdrage leveren aan een vrijwilligersorganisatie die lessen en activiteiten verzorgt op het gebied van gymnastiek komt in aanmerking voor de maatschappelijke stage.  Je stage bestaat dan vaak uit het helpen bij de lessen voor de recreatiegym of kleutergym, of bij een activiteit.

We besteden veel aandacht aan het opleiden van nieuwe leiding, zowel binnen onze vereniging als daarbuiten. Nieuwe aanwas is de basis voor onze vereniging. Als je vragen hebt over een stage of als je hulpleiding wil worden voor onze kinderen, stuur dan een mailtje naar onze hoofdleidster Seya van de Bilt : seyavandebilt@xs4all.nl ! 

Vacatures

We zoeken momenteel voor het nieuwe seizoen (sept 2018) een leider 3 die onze tumbling en/of B-selectie lesgroepen wil lesgeven! Gezellige groepen, die beiden ongeveer 4 uur per week trainen. Leiding die bij OKV gemiddeld 4 uur lesgeeft, kan in aanmerking komen voor een arbeidscontract. Ben of ken jij deze juf of meester? Meld je dan snel aan bij seyavandebilt@xs4all.nl

Download
vacature train(st)er.docx
Microsoft Word document 19.6 KB