Leiding

De jeugdlessen worden gegeven door een hoofdleidster, samen met 1 of 2 assistentes. Iedereen die bij OKV les geeft, heeft een opleiding bij de KNGU gevolgd (Leider 1, 2 of 3). We zijn heel trots op onze leiding! Een kennismaking vindt u hieronder.... 

Seya

Seya is inmiddels al flink wat jaren hoofdleiding bij OKV, haar hart ligt helemaal bij turnen en de selectie! Zij zorgt ervoor dat onze selectie zich steeds opnieuw ontwikkelt en groeit in hun kunnen. Naast leidinggeven aan de turnsters, is Seya hoofd Technische Commissie, wat wil zeggen dat zij samen met de andere leidsters uit het team zorgt voor de groepsindeling van de vereniging.

 

Seya heeft vroeger ook geturnd en toen haar oudste dochter in de selectie bij OKV kwam, ging het bij haar weer kriebelen...  Inmiddels moeder van 3 dochters en werkzaam als Apothekersassistente in Utrecht ging zij de opleiding bij de KNGU doen en geeft nu les. Zij geniet er erg van als haar turnsters vooruit gaan én daarbij met veel plezier komen trainen. Seya's motto: "je bent nooit te oud om iets te leren!"


Laura

Laura is ook hoofdleidster bij OKV die inmiddels ook al heel wat jaren meedraait. Begonnen als selectieturnster bij OKV, is zij aan OKV verbonden gebleven. Laura is hoofdleidster van de Tumbling 12+, en geeft het Nijntje Beweegdiploma (zowel bij OKV als op KDV Nijntje Pluis) ook vervangt zij onze Stéphanie soms bij de volwassen lessen. 

 

Naast deze lessen is Laura regelmatig als jurylid actief bij de KNGU-wedstrijden, waar ook OKV aan meedoet.

Laura vindt het geweldig als kinderen plezier hebben in gymmen en turnen, daar wordt zij zelf ook heel blij van!


Sharenda


Sharenda is de nieuwste aanwinst als leiding bij OKV! Vanaf september 2020 gaat zij de kleuters les geven.

 

Sharenda heeft de opleiding Lichamelijke opvoeding gedaan aan de Hogeschool. Ook is Sharenda docent bij Dance Academy Woerden en vakleerkracht bewegingsonderwijs.


Renee

Renée is enthousiast leidster van recreatie turnen lessen op zaterdagochtend. Dit zijn meisjes die de beginselen van het turnen aanleren en daarnaast lekker voor hun plezier turnen. Kinderen vanaf 6 jaar oefenen onder leiding van Renée met veel plezier op de verschillende toestellen. En mochten de turnsters talent hebben en door willen groeien, kunnen ze eventueel doorstromen naar de selectiegroepen.

 

Renée is heel sportief, zij volgt de opleiding ALO en heeft zelf ook veel gesport op turngebied.Willy

Willy is een heel aantal jaren bij  OKV actief, heeft een uitstap gemaakt naar een eigen bedrijf en is ook weer "aan boord" bij OKV. Willy geeft op donderdagavonden de Funjump groepen les.

 

 

 

 

 

 

 


Stèphanie

Stèphanie verzorgt de lessen Steps, Bodyshape en Fun & Dance voor de volwassen leden. Met een tomeloze energie geeft zij de deelnemers een energieke workout.

 

Stèphanie heeft een gezin en naast haar lesgeven bij OKV ook nog een baan in de kinderopvang. 

 

 

 


Hulpleiding

OKV is supertrots op de hulpleiding bij de jeugdgroepen. Noodzakelijk voor de veiligheid in de groep en het leerklimaat tijdens de lessen, maar zonder deze kanjers waren onze lessen echt niet zo leuk!  En wie weet zijn zij over een paar jaar wel onze hoofdleidsters.... :)

Ilse

Ilse is assistente bij de keuze turnsters van de selectie


Patricia

Patricia is assistente bij de verplichte turnsters van de selectie

Noa-Mae

Noa-Mae is assistente bij de verplichte turnsters van de selectie

Nana

Nana is assistente bij de kleuter- en tumblinglessen

Isa

Isa is assistente bij de tumbling lessen

Rosalinda

Rosalinda is assistente bij de recreatie turnen lessen. 

Nora

Nora is assistente bij de recreatie turnen lessen.