Turnpakjes

In het begin/algemeen: als je bij OKV komt gymmen, doe je dat in gemakkelijk zittende gymkleren of een gympakje. Je draagt gymschoentjes of gymt op blote voeten.  Lange haren graag in een staart en geen armbandjes of andere sieraden die je kunnen bezeren (of kunnen kwijtraken).

Als je wil, kun je een verenigingspakje aanschaffen: we hebben er één voor de recreanten, en één voor de selectiegroepen. Eenmaal in de selectie vragen we van iedere turnster dat zij het verenigingspakje aanschaft. Dit pakje wordt eens per 3 jaar uitgekozen.

Selectie

Als vereniging willen wij ons op de wedstrijden graag als eenheid presenteren. Daarom draagt elke turnster van de selectie hetzelfde turnpakje. Turnsters die deelnemen aan wedstrijden zijn verplicht het wedstrijdturnpakje te dragen en een wedstrijdtrainingspak. Het trainingspak is in beheer bij OKV en wordt per wedstrijd uitgedeeld en weer (ongewassen) ingenomen. Het wedstrijdturnpakje wordt door iedereen zelf aangeschaft. Dit loopt via hoofdtrainster Seya van de Bilt, neem bij vragen contact met haar op via: contact@okv-harmelen.nl

 

Recreanten en Fun jump

Ook de recreanten en Fun jump hebben een eigen turnpakje, dat bijvoorbeeld op de Clubkampioenschappen of andere recreatiewedstrijden gedragen kan worden. Uiteraard mag je er ook in trainen. Turnpakje VR34045R  is het recreanten turnpakje van OKV Harmelen. Door op de link te klikken kunt u dit turnpakje eenvoudig bestellen bij TT-Gymnastics. In de webwinkel van TT-Gymnastics vindt u een maattabel, waarmee u de benodigde maat kunt bepalen.

 

http://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnverenigingen/turnpakje-vr34045r.html

 

Meer foto's en de prijzen van dit turnpakje vindt u op www.tt-gymnastics.nl, evenals andere producten zoals bijpassende turnbroekjes, turnleertjes, haarwokkels, turnschoentjes of andere turnaccessoires.