Wedstrijdafspraken

Turnsters

Iedereen die meedoet aan de wedstrijden, draagt uiteraard het OKV wedstrijdpak. We willen er op ons best uitzien, dus als je lange haren hebt: deze moeten ingevlochten of strak in een staart of vlecht. Dat ziet er niet alleen mooi uit (slordige haren levert aftrekpunten op bij een wedstrijd), het is daaraast ook veilig!

Verder is tijdens de wedstrijd het dragen van sieraden niet toegestaan. Ook touwtjes en bandjes om polsen en enkels zijn verboden. Enkel witte sokjes en witte turnschoenen zijn toegestaan, maar het liefst turn je op je blote voeten. En zorg ervoor dat er geen onderbroek onder je turnpak vandaan komt (zonder onderbroek is het beste), want ook dat levert aftrekpunten op. Ook tape of bandages mogen niet opvallen. Dus mocht dit nodig zijn dan is alleen huidskleur toegestaan.

 

Faciliteiten tijdens de wedstrijd

Vaak is de kantine van de sportzaal wel open om wat te drinken of te eten te kunnen kopen (ook voor het publiek). Hou er rekening mee dat als je een lang wedstrijdschema hebt, je wat te eten en drinken meeneemt.


Foto’s maken
Natuurlijk is het leuk om foto's en filmopnames te hebben van je prestaties. Dus als je publiek foto's of filmopnames wil maken, mag dat uiteraard, alleen wel zonder flits. Flitsen leiden de turnsters erg af.

 

Entree
Toegang tot de wedstrijden voor ouders, familieleden, vrienden en kennissen kost geld. Voor volwassenen en kinderen bedraagt dit € 2.00 per persoon (kinderen jonger dan 2 jaar gratis). graag gepast betalen! Dit geld is bedoeld voor de wedstrijdorganisatie.


Trainingspak
De trainingspakken worden bij de wedstrijd door de leiding uitgereikt. Wilt u ervoor zorgen dat het trainingspak de eerste training na de wedstrijd weer ongewassen teruggegeven wordt aan de leiding? De trainingspakcommissie wast de pakken tegelijk, zodat er geen kleurverschillen ontstaan. Alvast bedankt!

Programma 2018/2019


VOLGT ZSM


* deelname aan de regiokampioenschappen alleen bij plaatsing uit de voorwedstrijden.

** deelname aan de districtskampioenschappen alleen bij plaatsing uit de regiokampioenschappen.

 

 

Wedstrijdlocaties

Turn Inn

Turn Inn (Amersfoort Vathorst)

Schiermonnikooghof 21

3826 DK Amersfoort

 

De hal ligt in een nieuwbouw wijk en de meeste navigatiesystemen hebben moeite de route te vinden. Daarom de routebeschrijving via onderstaande link:

http://www.gymxl.nl/website/contact/routebeschrijving/ 

 

Snellerpoort

Sporthal Snellerpoort

Steinhagenseweg 3a

3446 GP Woerden

 

Sporthal Willestee

Dorpscentrum Willestee

Pieter Joostenlaan 24 

3648 XR Wilnis

 

Sporthal de Fuik

Gemeentelijke Sporthal De Fuik

Zuidsingel 54

1241 HD Kortenhoef