Leiding

De jeugdlessen worden gegeven door een hoofdleidster, samen met 1 of 2 assistentes. Iedereen die bij OKV les geeft, heeft een opleiding bij de KNGU gevolgd (Leider 1, 2 of 3). We zijn heel trots op onze leiding! Een kennismaking vindt u hieronder.... 

Seya

Seya is inmiddels al flink wat jaren hoofdleiding bij OKV, haar hart ligt helemaal bij turnen en de selectie! Zij zorgt ervoor dat onze selectie zich steeds opnieuw ontwikkelt en groeit in hun kunnen. Naast leidinggeven aan de turnsters, is Seya hoofd Technische Commissie, wat wil zeggen dat zij samen met de andere leidsters uit het team zorgt voor de groepsindeling van de vereniging.

 

Seya heeft vroeger ook geturnd en toen haar oudste dochter in de selectie bij OKV kwam, ging het bij haar weer kriebelen...  Inmiddels moeder van 3 dochters en werkzaam als Apothekersassistente in Utrecht ging zij de opleiding bij de KNGU doen en geeft nu les. Zij geniet er erg van als haar turnsters vooruit gaan én daarbij met veel plezier komen trainen. Seya's motto: "je bent nooit te oud om iets te leren!"Stèphanie

Stèphanie verzorgt de lessen Steps en Bodyshape voor de volwassen leden. Met een tomeloze energie geeft zij de deelnemers een energieke workout.

 

Stèphanie heeft een gezin en naast haar lesgeven bij OKV ook nog een baan in de kinderopvang. 

 

 

 


Hulpleiding

OKV is supertrots op de hulpleiding bij de jeugdgroepen. Noodzakelijk voor de veiligheid in de groep en het leerklimaat tijdens de lessen, maar zonder deze kanjers waren onze lessen echt niet zo leuk!  En wie weet zijn zij over een paar jaar wel onze hoofdleidsters.... :)

Ilse

Ilse is assistente bij de keuze turnsters van de selectie


Patricia

Patricia is assistente bij de verplichte turnsters van de selectie

Nora

Nora is assistente bij de recreatie turnen lessen. 

 

Devi

Devi is assistente bij de recreatie turnen lessen. 

 

Yanique

Yanique is assistente bij de recreatie turnen lessen.