Stage

OKV vindt het heel belangrijk een bijdrage te leveren aan het opleiden van nieuwe professionals in de (gym)sport. Daarom kun je bij OKV terecht voor een stage, bijvoorbeeld voor het MBO Sport en Bewegen. OKV is een erkend leerbedrijf, aangesloten bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderderwijs Bedrijfsleven).

Als je bij ons wil stagelopen kun je je aanmelden via www.stagemarkt.nl


Maar ook voor een maatschappelijke stage kun je bij OKV terecht. Een bijdrage leveren aan een vrijwilligersorganisatie die lessen en activiteiten verzorgt op het gebied van gymnastiek komt in aanmerking voor de maatschappelijke stage.  Je stage bestaat dan vaak uit het helpen bij de lessen voor de recreatiegym of kleutergym, of bij een activiteit.

We besteden veel aandacht aan het opleiden van nieuwe leiding, zowel binnen onze vereniging als daarbuiten. Nieuwe aanwas is de basis voor onze vereniging. Als je vragen hebt over een stage of als je hulpleiding wil worden voor onze kinderen, stuur dan een mailtje naar: contact@okv-harmelen.nl 

Vacature Leiding Recreanten

 

 

Leiding

Voor de recreanten groepen (zaterdag 9.30 tot 12.30 uur) zoeken we vanaf september een vervanger voor Rosalinda, omdat zij gaat studeren en geen tijd meer heeft om het les te geven. Als hoofdleiding van de recreanten geef je 3 groepen les in de leeftijd vanaf 6 jaar. Je bent eindverantwoordelijk voor de lesopzet en ook voor de ontwikkeling en het plezier in de sport. Samen met twee hulpleidsters begeleid je de kinderen bij de warming up, oefeningen op diverse toestellen en spelvormen. We zijn op zoek naar een gekwalificeerde, enthousiaste train(st)er, die beschikbaar is op zaterdagochtend.

 

Meld je dan via: secretariaat@okv-harmelen.nl, of iemand van de leiding.

 

 

Vacatures Bestuur

OKV Harmelen is al sinds 1970 een sportvereniging gerund door vrijwilligers. Zowel binnen het bestuur als ook in diverse commissies, bij activiteiten en ook in rollen zoals jurylid of vertrouwenspersoon. Daarnaast zijn er hulp- en hoofdleidsters die de lessen verzorgen. 

Velen turnen zelf, zijn als ouder betrokken of willen op een andere manier een steentje bijdragen aan de vereniging. 
 

 

Bestuur

Binnen het bestuur zijn we op korte termijn op zoek naar een nieuwe voorzitter. Alle leden van het bestuur zijn in de zomer van 2020 aangetreden, door het vertrek van oude bestuursleden. Vanaf dit jaar willen we zorgen voor een natuurlijke doorstroming in het bestuur. Bestuurlijke ervaring is geen must. Als bestuur verdelen we de taken op basis van ervaring en talent. Jouw inzet en betrokkenheid bij de vereniging wordt sterk gewaardeerd. Er wordt 8 tot 10 keer per jaar in de avond vergaderd. Daarnaast zijn er activiteiten, zoals de clubkampioenschappen, waarbij aanwezigheid gewenst is. 

 

Zit er iets voor je bij meld je dan via: secretariaat@okv-harmelen.nl, of iemand van de leiding.

 

 

 

 

 

Vacatures Commissies

OKV Harmelen is al sinds 1970 een sportvereniging gerund door vrijwilligers. Zowel binnen het bestuur als ook in diverse commissies, bij activiteiten en ook in rollen zoals jurylid of vertrouwenspersoon. Daarnaast zijn er hulp- en hoofdleidsters die de lessen verzorgen. 

Velen turnen zelf, zijn als ouder betrokken of willen op een andere manier een steentje bijdragen aan de vereniging. 
 

Binnen diverse onderdelen van onze organisatie zijn vacatures. Zit er iets voor je bij meld je dan via: secretariaat@okv-harmelen.nl, of iemand van de leiding.

  

Commissies

Graag willen we dit jaar weer leven blazen in de activiteitencommissie en de sponsorcommissie. Welk organisatietalent heeft maandelijks een paar uur over om zich in te zetten voor de bloei van onze vereniging? Fijn als beide commissies uit minimaal twee personen bestaan. Daarnaast zoeken we iemand die wil helpen bij het opnieuw opzetten van de website.
 

De Activiteitencommissie organiseert jaarlijks een aantal momenten waarop je naast de wekelijkse training, met de vereniging iets onderneemt. Van het Sinterklaasfeest tot samen naar een klimpark of een keer zwemmen in de zomer! Julie hebben de vrije hand, dus laat je creativiteit maar stromen.

De Sponsorcommissie richt zich op de financiële gezondheid van de vereniging. Naast het samenstellen van sponsorpakketten, valt het benaderen van (lokale) ondernemers bij de verantwoordelijkheden. Dus heb je commercieel gevoel, meld je dan aan!