Turnpakjes

In het begin/algemeen: als je bij OKV komt gymmen, doe je dat in gemakkelijk zittende gymkleren of een gympakje. Je draagt gymschoentjes of gymt op blote voeten.  Lange haren graag in een staart en geen armbandjes of andere sieraden die je kunnen bezeren (of kunnen kwijtraken).

 

Het is gewenst dat er een verenigingspakje wordt aangeschaft: we hebben er één voor de recreanten ivm wedstrijden en clubkampioenschappen. Eenmaal in de selectie vragen we van iedere turnster dat zij het vereniging turnpak aanschaft. 

Selectie

Als vereniging willen wij ons op de wedstrijden graag als eenheid presenteren. Daarom draagt elke turnster van de selectie hetzelfde turnpakje. Turnsters die deelnemen aan wedstrijden zijn verplicht het wedstrijdturnpakje te dragen en een wedstrijdtrainingspak. Het trainingspak is in beheer bij OKV en wordt per wedstrijd uitgedeeld en weer (ongewassen) ingenomen. Het wedstrijdturnpakje wordt door iedereen zelf aangeschaft. Dit loopt via hoofdtrainster Seya van de Bilt, neem bij vragen contact met haar op via: contact@okv-harmelen.nl

 

Recreanten

Ook de recreanten en Fun jump hebben een eigen turnpakje, dat bijvoorbeeld op de Clubkampioenschappen of andere recreatiewedstrijden gedragen kan worden. Uiteraard mag je er ook in trainen.

 

Het turnpak is te bestellen via de website van TT Gymnastics.

Turnpak: V811 aubergine / zwart

Bijpassend broekje: Legging kort wetlook zwart W756zw

 

Meer foto's en de prijzen van dit turnpakje vindt u op www.tt-gymnastics.nl, evenals andere producten zoals bijpassende turnbroekjes, turnleertjes, haarwokkels, turnschoentjes of andere turnaccessoires.

 

Het seizoen 2022 - 2023 is een overgangsjaar. In dit jaar kan het oude pakje ook nog dragen. Deze is niet meer via de website te bestellen.